Vers en Gezond eten tijdens je Kraamweek

De KraamKeuken kookt en brengt verse maaltijden langs voor jou en je gezin tijdens de kraamweek. Acht dagen lang wordt er vers en gezond voor jullie gekookt. Maaltijden die aansluiten op jullie wensen en passen bij het geven van (eventuele) borstvoeding en bijdragen aan het herstel van je lichaam.

De KraamKeuken biedt maaltijden die genoeg energie geven voor de kraamweek.

Kraamkeuken Logo

Hoe werkt het?

Wanneer je zwanger bent neem je contact met ons op. We maken dan een afspraak voor een intake. Hierin bespreken we jullie wensen voor het eten tijdens de kraamweek.

Ongeveer drie weken voor de uitgerekende datum brengen wij de eerste twee maaltijden. Deze maaltijden zijn ingevroren zodat je ze even kan bewaren. Zo heb je altijd iets in huis als de bevalling begint.

Dag 3 na de bevalling worden er drie verse maaltijden gebracht. Deze bewaar je in de koelkast en kunnen makkelijk worden klaargemaakt. Uiteraard zit hier een duidelijke handleiding bij en staat de maaltijd zo op tafel (of in bed).

Dag 6 na de bevalling worden de laatste drie verse maaltijden gebracht.

Menu

De KraamKeuken heeft een vast menu dat wisselt per seizoen. Zo werken we met zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. Ook gebruiken we vlees met het beter leven keurmerk en vis met het ASC en MSC keurmerk.

Voorbeeld van menu:

  • ~ Marokkaanse stoof met Papadums ~
  • ~ Linzensoep met Libanees brood en kruidenboter (V) ~
  • ~ Suddervlees met gebakken aardappeltjes en haricots verts ~
  • ~ Noedels met zalm en broccoli ~
  • ~ Vegan pulled chicken met rode koolsalade en wraps (V) ~
  • ~ Pasta met Bolognesesaus en Parmezaan (kan ook vegetarisch)~
  • ~ Broccoliquiche met geitenkaas (v) ~
  • ~ Japanse rijst met zalm, sugarsnaps en norivellen ~

v = vegetarisch, V = vegan

Heb je allergieën of andere speciale dieetwensen? Geen probleem, dit kun je doorgeven tijdens de intake.

Prijzen

De KraamKeuken gaat er van uit dat wij voor acht dagen een verse en gezonde maaltijd mogen maken.

Wil je liever minder of juist meer dagen gebruik maken van De KraamKeuken? Dat kan.

Wil jij De KraamKeuken cadeau geven? Dat kan, in de vorm van een cadeaubon of een aantal maaltijden. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

* Alle bedragen zijn inclusief BTW en gratis bezorging in de stad Utrecht en Leidsche Rijn. Voor bezorging buiten de stad Utrecht of Leidsche Rijn wordt €0,40ct per kilometer berekend met een maximum van 30 km.

Over ons

Ik ben Katja, het hart en de ziel achter De KraamKeuken. Al jaren maak ik tijdens de kraamtijd maaltijden voor vrienden en familie, omdat ik geloof dat het beste kraamcadeau een heerlijke, voedzame maaltijd is. Toen onze dochters geboren werden, stond een goede vriendin bij mij in de keuken. En in 2017, toen haar dochter geboren werd, bracht ik een hele week lang maaltijden bij haar langs. We realiseerden ons toen: iedereen verdient zulke heerlijke maaltijden tijdens de kraamtijd!

Het idee voor De KraamKeuken ontstond tijdens mijn eigen kraamtijd. In 2018 werd De KraamKeuken officieel geboren. Sindsdien kook ik met enorm veel plezier voor (nieuwe) gezinnen. Soms als cadeau van vrienden of familie, andere keren word ik direct door het kraamgezin ingeschakeld. Wat de situatie ook is, ik zorg altijd voor verse, gezonde en op maat gemaakte maaltijden.

Bij De KraamKeuken draait alles om het bieden van de beste start voor nieuwe gezinnen. Laat mij de zorg voor de maaltijden uit handen nemen, zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere tijd.

Vanaf 15 juli tot en met 16 augustus 2024 zijn we gesloten voor leveringen in verband met vakantie.

Wil je meer weten? Dan kan je ons altijd even bellen, appen of mailen.

06-26510709 | Whatsapp |

Instagram LinkedIn